Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie terug met eenvoudiger show

Shownieuws

Kylie gaat weliswaar weer optreden, haar show zal niet hetzelfde zijn als voor haar ziekte. Ze verwisselt minder vaak van kleding en danst wat rustiger.

De Australische zangeres Kylie Minogue gaat weliswaar weer optreden, haar show zal niet hetzelfde zijn als voor haar ziekte. Dat vertelde ze aan de Britse omroep Sky One. Minogue, bij wie vorig jaar borstkanker werd geconstateerd en die begin dit jaar kankervrij werd verklaard, heeft haar ingewikkelde dansroutine moeten aanpassen. "Ik ben helemaal voorbereid, maar kan niet meer alles doen zoals voorheen."

Het 38-jarige popidool vertelt dat ook het voortdurend wisselen van kleding niet meer mogelijk is. "Achter de schermen wordt het een hele andere wereld dan ik gewend ben. Ik heb besloten dat ik me niet meer zo vaak hoef om te kleden. En als ik me omkleed neem ik daar de tijd voor. Misschien staat er zelf wel een stoeltje om op uit te rusten."

Minogue stond vorig jaar mei op het punt haar Showgirl-tour te beginnen, toen bij haar borstkanker werd geconstateerd. Begin deze zomer maakte haar management bekend dat ze de tournee zal hervatten onder de naam Showgirl Homecoming. De eerste concerten vinden in november plaats in haar geboorteland Australië. Begin volgend jaar doet ze de Wembley Arena in Londen aan. Voor een concert in Nederland zijn nog geen plannen. Ook komt volgend jaar een nieuw album uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen