Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bo & Monica zijn echte vriendinnen

Shownieuws

De zangerssen Bo & Monica gaan niet alleen tijdens hun werk goed met elkaar om. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan zelfs samen op vakantie."

Bo & Monica gaan niet alleen tijdens hun werk goed met elkaar om. De zangeressen zijn echte vriendinnen, vertellen ze Novum Nieuws. "We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan zelfs samen op vakantie", zegt Monica. De meiden denken dat de hechte band hun carrière ten goede komt. "Daardoor komen we voor de camera ook beter over."

Bo & Monica, die in werkelijkheid Noi Pakon en Ingrid Jansen heten, kennen elkaar uit Topstars. Dit televisieprogramma wordt sinds 2004 uitgezonden op Z@pp. De show speelt zich af rond een dansstudio, waar meisjes dansles krijgen en jongens oefenen met hun band.

Begin dit jaar besloten de twee meiden een zangduo te vormen. De 26-jarige Bo vindt dat ze geluk heeft door haar goede relatie met de 23-jarige Monica. "Er zijn maar weinig collega's die zo goed met elkaar omgaan."

Bo & Monica hebben begin deze maand de opnamen afgerond voor de videoclip bij hun nieuwe single 'This is how we party'. Het is na 'Gonna be a star', dat eerder dit jaar verscheen, de tweede single voor de meiden. 'This is how we party' ligt eind volgende maand in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen