Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Biseksuele Mathilde Santing voelt zich onbegrepen

Shownieuws

Mathilde Santing voelt zich vaak onbegrepen als praat over haar gevoelens. De biseksuele zangeres denkt dat mensen haar seksuele geaardheid niet begrijpen.

Mathilde Santing voelt zich vaak onbegrepen als ze met anderen praat over haar gevoelens. De biseksuele zangeres denkt dat mensen haar seksuele geaardheid niet begrijpen. Dat zegt ze deze week in het tijdschrift Esta. "Velen typeren je onmiddellijk als iemand die van twee walletjes eet."

De 47-jarige zangeres, die momenteel vrijgezel is, weet van zichzelf dat de waarheid anders is. "De relaties die ik heb gehad, zijn altijd duurzaam geweest."

In een interview dat ze onlangs aan De Telegraaf gaf, zei Santing geen moeite te hebben met een naaktreportage in Playboy. Foto's van haar ontblote lichaam hoeven het blootblad zelfs niet veel te kosten, zei ze. "Ik zou het een eer vinden om de BN'er te zijn die het minste ooit kreeg betaald om uit de kleren te gaan."

Santing debuteerde in 1982 met een naar zichzelf vernoemd album. In april verscheen haar zestiende cd, 'Under your charms'. De geboren Amstelveense had haar grootste succes met de hit 'Wonderful life'. Dat nummer bereikte in 1999 de zesde plaats in de Nederlandse Top 40.

Vanaf eind augustus is Santing te zien in de musical 'The Wiz'. De zangeres speelt in deze productie de rol van Glinda. Het is niet het eerste musicaloptreden van Mathilde; in 1997 had ze een rol in 'Joe- de musical'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen