Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carlo trots op inzet voor dieren

Shownieuws

Carlo Boszhard is er trots op dat hij als ambassadeur van Dierenhulp Venezuela een steentje bijdraagt aan het welzijn van dieren. "Ik zet me met liefde in."

Carlo Boszhard is er trots op dat hij als ambassadeur van Dierenhulp Venezuela een steentje kan bijdragen aan het welzijn van dieren in het Zuid-Amerikaanse land. "Ondanks mijn overvolle agenda en het gebrek aan vrije tijd zet ik mij met liefde in voor de dieren", zegt de entertainer in een persbericht van de organisatie. "Mensen zeggen vaak dat het een druppel op een gloeiende plaat is. Ik zeg dan altijd dat vele druppels vanzelf een plas maken."

Dierenhulp Venezuela bestaat dit jaar tien jaar en is een kleine organisatie die ter plekke het leefklimaat van dieren probeert te verbeteren. Schoollessen staan daarbij centraal. Inmiddels zijn drie dierenklinieken en twee asielen in het land werkzaam.

Boszhard is gek op dieren en begrijpt niets van mensen die een dier opzettelijk pijn doen. "Ze zijn vaak zo afhankelijk van mensen. Daar staat tegenover de enorme loyaliteit en liefde die je ontvangt. Wat is er nu mooier dan de onvoorwaardelijke liefde van een dier?"

Ook kunstenares Patty Harpeneau is verbonden aan Dierenhulp Venezuela.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen