Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babette sneller uitgeschaatst dan verwacht

Shownieuws

Babette van Veen had niet verwacht zo snel uit Dancing on Ice te worden weggestemd. De actrice heeft 8 weken intensief getraind.

Babette van Veen had verwacht langer aan de ijsdansshow Dancing on Ice deel te kunnen nemen. De 38-jarige soapactrice had nauwelijks schaatservaring en werd zondag in de tweede aflevering weggestemd. "Ik heb acht weken lang dagelijks intensief getraind. Waarschijnlijk moet ik nu weer aftrainen."

Babette vond het leuk om het allemaal mee te maken. Met danspartner Thomas heeft ze veel bereikt en leuke weken meegemaakt. "Het was alsof ik in een snelkookpan zat, veel haast en weinig tijd. Maar het klikte.'' Ze verwachtte op basis van haar schaatskunsten ten minste een weekje langer in de race te zijn. Volgens haar pakte de stemming per sms in haar nadeel uit. "Het is het tegenovergestelde als bij John de Wolf bij Dancing with the Stars. Hij scoorde laag bij de jury, maar was erg populair bij het publiek."

Volgens Babette is de Belgische Kelly Pfaff de grootste kanshebber op de eindzege. De 29-jarige presentatrice is de dochter van doelman Jean-Marie. "Ze schaatst alsof ze al jaren bij 'Holiday on Ice' zit. Ze zweeft over het ijs. Maar wie er werkelijk gaat winnen, hangt vooral af van het sms-publiek".

Dancing on Ice ging op 26 augustus van start bij RTL 4 en het Belgische VTM. Het is een concurrent van Sterren Dansen op het IJs, dat door SBS6 wordt uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen