Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wielrenner Jan Ullrich in geheim getrouwd

Shownieuws

Jan Ullrich is stiekem in het huwelijksbootje gestapt. De wielrenner en zijn Sara trouwden alleen nog voor de wet, komend weekeinde trouwen zij voor de kerk.

Jan Ullrich is stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Dat meldt de Duitse boulevardkrant Bild maandag. De 32-jarige wielrenner en zijn 28-jarige verloofde Sara trouwden dit weekeinde alleen nog voor de wet, komend weekeinde beloven zij elkaar ook eeuwige trouw voor de kerk. De locatie is volgens Bild zo geheim, dat zelfs huwelijksgasten nog niet weten waar zij worden verwacht.

Jan, die onlangs uit de T-Mobile-wielerploeg werd gezet omdat hij doping zou hebben gebruikt, vertelde aan de krant dolgelukkig te zijn met zijn nieuwe vrouw. "Ik vind Sara de meest fantastische vrouw van de wereld", verklaarde hij. "Ik ben tot over mijn oren verliefd en wil met haar de rest van mijn leven doorbrengen."

Ullrich verliet vorig jaar zijn eerste vrouw Gaby, omdat hij verliefd was op Sara. Met Gaby heeft Jan een dochtertje, de 3-jarige Sarah. Hij vertelt graag nog meer kinderen te willen. "Ik wil graag een gezin opbouwen. Ik hoop dat Sarah niet mijn enige kind blijft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen