Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Witteman: wat moet je met Hulscher?

Shownieuws

Paul Witteman kan zijn familie nauwelijks uitleggen waarom hij Mariska Hulscher wil interviewen. Het gaat om het kiezen van een goede invalshoek, zegt hij.

Zijn vrouw en kinderen begrijpen er niets van: waarom wil Paul Witteman zo graag Mariska Hulscher interviewen? De 59-jarige televisiepresentator heeft geprobeerd het tijdens een etentje uit te leggen, schrijft hij zondag op zijn weblog, dat hij een week bijhoudt voor de Volkskrant.

"Ik hoor mezelf zeggen dat er met iedereen een goed gesprek te voeren is, wanneer je maar de juiste invalshoek kiest", schrijft Witteman. "Hierin word ik gesteund door mijn schoonzoon die bij Talpa werkt."

Daarna discussieerde de familie over het etiket 'breed' dat op praatprogramma Pauw & Witteman is geplakt om toegang te krijgen tot Nederland 1, dat in de nieuwe programmering dienst doet als familiezender. "Betekent dit dat elk onderwerp, hoe onbenullig ook, geschikt is voor Pauw & Witteman? Nee, het schept wel de verplichting om de gastenlijst zo samen te stellen dat de uitzending voor een breed publiek aantrekkelijk is."

Voor de Volkskrant-lezers legt hij ook even uit wie Hulscher is: 'een bekende presentatrice van de commerciële omroep die op voet van oorlog verkeert met de roddelpers'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen