Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans en Mireille beloven: geen Koffietijd meer

Shownieuws

Nederland hoeft niet bang te zijn, vertelde Hans van Willigenburg, want Koffietijd komt niet terug. "Het is echt de allerlaatste keer", zei Mireille Bekooij.

Nederland hoeft niet bang te zijn, vertelde Hans van Willigenburg, want Koffietijd komt niet terug. "Het is echt de aller-, allerlaatste keer", voegde Mireille Bekooij daar zondag aan toe tijdens de reünie-uitzending van Koffietijd op RTL4.

In het programma schonk Hans net als vroeger koffie uit een ouderwetse koffiepot. "De manier van koffiedrinken is veranderd", zei Hans. "Iedereen gebruikt nu koffiepads." Hij wilde tijdens deze uitzending echter de traditie in ere houden.

Onder de noemer 'Koffietijd! Welkom thuis' besteedden Hans en Mireille aandacht aan het werk van de organisatie Mensen in Nood. Die zet zich onder meer in voor vluchtelingen in Pakistan en Sudan. Te gast waren onder anderen minister voor Ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne (CDA) en André van Duin.

Koffietijd begon in 1994 en was het eerste live-programma op ochtendtelevisie. Hans en Mireille presenteerden de show tot 2000. Daarna werden ze vervangen door Judith de Klijn en Sybrand Niessen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen