Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Travolta baart opzien met kussen man

Shownieuws

De geruchten over John Travolta's seksuele geaardheid zijn nieuw leven ingeblazen. De 52-jarige filmster kuste onlangs een onbekende man op de mond.

De geruchten over John Travolta's seksuele geaardheid zijn nieuw leven ingeblazen door verschillende Britse media. De 52-jarige filmster kuste onlangs een onbekende man op de mond, terwijl zij in Travolta's privé-vliegtuig stapten in het Canadese Ontario. Volgens de woordvoerders van Travolta is er niets aan de hand. Zijn vrouw Kelly Preston was aan boord van het toestel.

Verhalen over Travolta's vermeende homoseksualiteit zijn hardnekkig. In 1991 beweerde een man dat hij twee jaar lang een verhouding had gehad met de ster uit 'Grease', maar later trok hij dat verhaal terug. In 1998 werd Travolta genoemd in een rechtszaak van een homoseksueel tegen de Scientology-kerk, waarvan Travolta lid is. De organisatie bood de man aan hem te 'genezen' van zijn seksuele voorkeur, een behandeling die bij Travolta zou hebben gewerkt.

In januari kunnen Nederlandse bioscoopbezoekers Travolta zien in 'Lonely hearts'. In deze thriller opent hij als politieman de jacht op een moorddadig stelletje, gespeeld door Salma Hayek en Jared Leto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen