Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN kan wel zonder Bridget

Shownieuws

Het is goed dat Bridget Maasland weg is bij BNN. Dat vindt BNN-voorzitter Laurens Drillich. "Er is meer ruimte gekomen", zegt Drillich zaterdag.

Het is goed dat Bridget Maasland weg is bij BNN. Dat vindt BNN-voorzitter Laurens Drillich. "Er is meer ruimte gekomen", zegt hij zaterdag in de Volkskrant. Vorig jaar stapte de blondine over naar Talpa. "Ik had het niet erg gevonden als ze nog twee jaar was gebleven, maar ze was er al lang en ze werd ouder", zegt Drillich. "Bridget was duur en ze wilde en kon hard werken, dus daarom moesten we haar veel programma's geven." In sommige gevallen deed BNN dat met plezier, zegt de voorzitter. In andere gevallen zou de leiding van de omroep hebben gedacht: ze moet wel aan het werk blijven.

Bridget werd bekend als presentatrice van muziekzender TMF. Na vijf jaar maakte zij de overstap naar BNN, waar zij programma's presenteerde als BNN at Work, Lijst 0 en De Nationale IQ-test. Momenteel is de 31-jarige Bridget het boegbeeld van Talpa, waar zij onder meer Big Brother en hondenprogramma Woef een gezicht geeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen