Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Affleck beklaagt zich over gebrek aan privacy

Shownieuws

Filmacteur Ben Affleck maakt zich zorgen over de groeiende interesse in het privéleven van sterren. Dat zei hij tijdens de première van 'Hollywoodland'.

Acteur Ben Affleck maakt zich zorgen over de groeiende interesse in het privéleven van sterren. Dat zei de acteur volgens de BBC tijdens de première van zijn nieuwe film 'Hollywoodland' in Venetië. "Films lijken slechts een reclameonderbreking in de soap die de levens van sterren zijn geworden."

In 'Hollywoodland' speelt Affleck de rol van de originele 'Superman'-acteur George Reeves, die zelfmoord pleegde in 1959. De 34-jarige acteur vertelt zich te kunnen identificeren met Reeves die gefrustreerd raakte omdat iedereen hem bleef zien als Superman. "Soms verwart het publiek het leven van een acteur met het karakter dat hij in de film speelt."

Affleck beleefde zijn doorbraak in 1997 in de film 'Good Will Hunting'. Met jeugdvriend Matt Damon schreef hij het script en won een Oscar. Hij speelde verder in films als 'Pearl Harbour en 'Daredevil'.

Affleck is getrouwd met actrice Jennifer Garner, zij hebben samen een dochtertje, Violet. Hij was eerder verloofd met Jennifer Lopez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen