Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson weer gelukkig in liefde en spel

Shownieuws

Het gaat goed met Jessica Simpson. De zangeres is dolverliefd op muzikant John Mayer en won een auto bij de MTV Video Awards.

(Novum/AP) - Zowel in de liefde als in het spel lacht het geluk Jessica Simpson weer toe. Twee maanden na haar scheiding van Nick Lachey is de 26-jarige zangeres verliefd op muzikant John Mayer, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Bovendien won ze donderdag bij de MTV Video Awards een auto ter waarde van vijftigduizend dollar.

Niet alleen Jessica zelf is gecharmeerd van de 28-jarige Mayer, ook haar vader is enthousiast over de nieuwe liefde van zijn oudste dochter. "Hij is geweldig. Zijn muziek, zijn talent", zegt hij in het artikel in People. Vader Simpson vindt het vooral belangrijk dat zijn dochter gelukkig is. "Afgelopen jaar was voor haar niet altijd even makkelijk."

In haar splinternieuwe Chrysler kan Jessica haar nieuwe liefde overal naartoe rijden. De Amerikaanse autofabrikant liet een aantal sterren een sleutel uitkiezen, degene met de passende sleutel mocht de auto houden. De prijsvraag werd gehouden in het kader van de MTV Awards. Rondom het evenement konden alle sterren zich vermaken in zogenoemde 'freebie suites'. In dit cadeau-paradijs hadden zij allerlei artikelen voor het uitkiezen van sponsors, zoals juwelen, make-up, drank en cadeaubonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen