Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Springer ziet dansavontuur niet zitten

Shownieuws

Jerry Springer maakt zich zorgen over zijn deelname aan Dancing with the Stars. Hij schat de kans dat hij wint laag in, gezien zijn leeftijd van 62 jaar.

(Novum/AP) - Talkshowpresentator Jerry Springer maakt zich zorgen over zijn deelname aan de Amerikaanse versie van het dansprogramma Dancing with the Stars. Jerry schat de kans op winst zeer laag in, gezien zijn leeftijd van 62. Zijn tegenstanders zijn allemaal jaren jonger.

In Dancing with the Stars neemt de Amerikaanse presentator het met zijn partner op tegen tien andere dansparen. Jerry geeft eerlijk toe niet 'jong, hip en flexibel genoeg' te zijn voor dergelijke fysieke inspanningen. De presentator verwacht dat alles pijn zal doen, 'zelfs mijn haar'.

Springer is gekoppeld aan de professionele danseres Kym Johnson. Zij is een ervaren deelnemer aan het programma: ze won de Australische versie van Dancing with the Stars in 2004. "Toen ze mij vroeg waar we aan moesten werken, vroeg ik haar of ze mond-op-mondbeademing kan", zegt de presentator.

Jerry is vanaf 12 september te zien in Dancing with the Stars, op de Amerikaanse zender ABC. De dansshow, waarin beroemde Amerikanen gekoppeld worden aan professionele dansers, beleeft zijn derde seizoen in de Verenigde Staten. Deelnemende beroemdheden zijn onder anderen acteur Harry Hamlin, actrice Vivica A. Fox, en American football-speler Emmitt Smith.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen