Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe realitysoap voor Frans Bauer

Shownieuws

Frans Bauer komt opnieuw met een realitysoap bij RTL4. In 'De Bouwers' zien we hoeveel werk Frans in de strijd gooit om van zijn concerten een succes te maken.

Volkszanger Frans Bauer komt na drie jaar opnieuw met een realitysoap bij RTL4. In de nieuwe serie die 'De Bouwers' gaat heten, zien we hoeveel werk en inzet Frans en alle betrokkenen in de strijd gooien om van een concertreeks een succes te maken. "Dit jaar bij de voorbereidingen op mijn concerten in Ahoy ontstond het idee voor een nieuwe televisiereeks", legt Bauer uit. "We gaan de kijker weer enorm laten genieten."

De 32-jarige Frans geeft dit jaar dertien concerten in december in het sportpaleis in Rotterdam. Het thema van zowel de concerten als zijn nieuwe cd 'Voor altijd' draait om het fenomeen tijd. Volgens de zanger zelf worden de concerten dit jaar 'immenser' en 'meer grensverleggend' dan de vorige shows.

Bauer was vorig jaar nog te zien bij tv-zender Talpa met 'Slapen bij Frans Bauer'. In deze serie kregen meerdere fans van de zanger de mogelijkheid een nachtje door te brengen bij Frans in het Brabantse Fijnaart. In 2003 scoorde Bauer op RTL4 met zijn realitysoap 'De Bauers' wekelijks bijna drie miljoen kijkers. De show won in 2004 een Gouden TeleVizierring, de belangrijkste Nederlandse televisieprijs.

Het album komt uit op 20 oktober, tegelijk met de dvd 'Frans Bauer in Noorwegen'. Op 15 september komt Bauers nieuwe single 'Un, dos, tres' uit, als voorproefje op het album.

De nieuwe soap rondom de volkszanger is vanaf november te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen