Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Echtgenoot sexy Aguilera kent geen jaloezie

Shownieuws

Christina Aguilera mag van haar echtgenoot best wat bloter gekleed gaan. De man van de 25-jarige zangeres moedigt haar aan zich nog uitdagender te kleden.

Echtgenoot sexy Aguilera kent geen jaloezie

Christina Aguilera mag van haar echtgenoot best wat bloter gekleed gaan. De man van de 25-jarige zangeres die bekendstaat om haar nietsverhullende outfits moedigt haar aan zich nog uitdagender te kleden. Dat zegt ze in de Britse krant The Sun.

Christina is blij dat haar echtgenoot Jordan Bratman, met wie ze in november een jaar getrouwd is, niet jaloers is. Volgens haar is hij juist apetrots op zijn vrouw. "Jordan staat pal achter wat ik doe. Hij doet niet moeilijk over een sexy heupbeweging." Hij vraagt haar zelfs regelmatig waarom ze zich bedekt, vertelt Christina. Hij vindt haar sexy en dat moet ze juist aan iedereen laten zien.

De Amerikaanse zangeres heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen albums verkocht. Ze brak eind jaren negentig door met haar tienerpop, maar is inmiddels een gevestigde naam in de pop- en r&b-wereld. Met haar nieuwe album 'Back to basics' brak ze verschillende records, waaronder dat van de meest verkochte exemplaren binnen een week in de VS.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen