Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Relaxte Robbie Williams eindelijk tevreden

Shownieuws

Robbie Williams is voor het eerst tevreden met een album. Volgens de 32-jarige zanger was het gemakkelijk om 'Rudebox' te maken.

Relaxte Robbie Williams eindelijk tevreden

Robbie Williams is voor het eerst echt tevreden met een album. Dat vertelt hij deze week in het Britse blad Music Week. Volgens de 32-jarige zanger was het gemakkelijk om het nieuwe album 'Rudebox' te maken.

Nu Williams een dertiger is, heeft hij niet meer de behoefte 'om iedereen maar te behagen, zoals bij het maken van zijn vorige albums'. De zanger zegt nu alleen maar plezier te willen beleven en muziek te willen maken die hij zelf leuk vindt. Dat heeft hij gedaan op zijn negende album 'Rudebox'. Volgens Robbie is het een album 'zonder stress', gemaakt met een leuk team. "Dit ben ik. Dit is wat ik al acht albums heb proberen te doen."

Robbie Williams maakte tot en met 1995 deel uit van de populaire boyband Take That. Inmiddels heeft hij een succesvolle solocarrière en bracht hij diverse albums uit. Hij debuteerde met het album 'Life thru a lens'. Robbie toert regelmatig over de wereld en deed in juni ook Amsterdam aan. Een precieze datum voor de release van 'Rudebox' is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen