Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Hulscher: Verlinde schaadt mijn business

Shownieuws

Mariska Hulscher heeft veel last van de betiteling 'hoer' die tv-presentator Albert Verlinde haar maandag gaf. De tv-presentatrice is immers zakelijk actief.

Mariska Hulscher heeft veel last van de betiteling 'hoer' die televisiepresentator Albert Verlinde haar maandag heeft gegeven. Dat zegt haar woordvoerder Bart Maussen donderdag. De 42-jarige televisiepresentatrice is immers zakelijk actief; ze geeft trainingen en workshops voor bedrijven. "Verlindes uitspraak is slecht voor de business", zegt Maussen. Ook is Mariska gekwetst door de uithaal van de showbizzwatcher.

Het is nog niet bekend of Hulscher juridische stappen tegen haar kwelgeest onderneemt. Het Algemeen Dagblad kondigde donderdag een rechtszaak aan, maar dat artikel is onjuist, zegt Maussen.

De 40-jarige 'pr- en imagospecialist', zoals hij zichzelf noemt, vindt dat de pers te veel drukte maakt om Hulscher. Daarom heeft hij een persbericht over haar scheiding na twee maanden huwelijk alleen naar de roddelbladen gestuurd. Sindsdien houdt Hulscher zich stil over de reden van haar aankomende scheiding van regisseur Ary Schouwenaar.

Verlinde noemde Hulscher in RTL Boulevard daarom een hoer die zich als een ster gedraagt. "Ze is Julia Roberts niet. Vertel wat er aan de hand is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen