Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en Bartho ontvluchten de roddelpers

Shownieuws

Het is Gordon en zijn vriend gelukt om aan de roddelpers te ontsnappen. "Bartho en ik hebben even de rust opgezocht na alle gekkigheid van afgelopen weken."

Het is Gordon en zijn vriend gelukt om aan de roddelpers te ontsnappen. "Bartho en ik hebben even de rust opgezocht na alle gekkigheid van afgelopen weken", schrijft de 38-jarige volkszanger donderdag op zijn weblog.

De diva en zijn politicoloog zijn net terug van een weekje Malediven. "Zo'n eilandengroep is alleen leuk als je verliefd bent, want verder is er weinig te doen dan snorkelen en duiken", schrijft de zanger. "Dus lekker niets gedaan op deze eigenlijk onverwachte trip."

Begin deze maand werd bekend dat Gordon een relatie heeft met een voormalig campagnemedewerker van VVD-minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie Rita Verdonk. De roddelpers stortte zich daarna op Bartho Boer, die jarenlang een relatie zou hebben gehad met een vrouw.

Volgende week komt Gordons duet uit met zijn nichtje Deborah. 'Goor' hoopt dat het haar doorbraak wordt. "Ik heb haar album op vakantie in ieder geval helemaal grijsgedraaid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen