Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson houdt rust

Shownieuws

Jessica Simpson kan voorlopig niet zingen. Haar dokter heeft haar geadviseerd haar stembanden te sparen. Ze was net begonnen aan de promotie van haar album.

(Novum/AP) - Jessica Simpson kan voorlopig niet zingen. De dokter van de 26-jarige zangeres heeft haar geadviseerd haar stembanden te sparen. Dat komt zeer ongelegen, want Jessica was zojuist begonnen aan de promotie van haar nieuwe album, 'A public affair'.

De blonde zangeres heeft haar stem verloren en kan nauwelijks praten. Haar rest volgens haar woordvoerder niets anders dan rust houden. Hierdoor zegde ze deze week belangrijke promotie-optredens af, waaronder de latenightshow van David Letterman. Wel kwam ze deze week even langs bij het populaire MTV-programma TRL. Daar kondigde ze met een hese stem videoclips aan.

Jessica is bekend van haar reallifesoap op MTV, Newlyweds. Daarin speelde ze samen met haar echtgenoot, zanger Nick Lachey. Het echtpaar is inmiddels uit elkaar. Jessica was ook te bewonderen in de film 'Dukes of Hazzard'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen