Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde heeft geen spijt van uithaal naar Mariska

Shownieuws

Albert Verlinde heeft geen spijt van de harde uitspraken die hij deed over Mariska Hulscher. Hij noemde Hulscher 'een hoer die zich als een ster gedraagt'.

Albert Verlinde heeft geen spijt van de harde uitspraken die hij heeft gedaan over Mariska Hulscher. De presentator uitte zijn felle kritiek maandag tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Hij noemde Hulscher 'een hoer die zich als een ster gedraagt'. Die opmerking kwam 'recht uit zijn tenen', vertelt hij aan de website Sterrenstek.

Begin deze maand kondigde Hulscher na twee maanden huwelijk haar scheiding aan. Het einde van haar huwelijk met RTL Boulevard-regisseur Ary Schouwenaar maakte ze bekend via een persbericht, dat ze een beperkt aantal contacten toestuurde. Verder deed de televisiepresentatrice er het zwijgen toe. Verlinde noemde dat maandag belachelijk. "Ze is Julia Roberts niet. Vertel gewoon wat er aan de hand is."

Verlinde denkt de gevoelens van 'miljoenen televisiekijkers' te verwoorden. "Iedereen heeft zich doodgeërgerd aan haar gedrag", meent hij. De presentator vertelt dan ook veel positieve reacties te hebben gekregen na de uitzending. "Ik heb ook veel reacties gehad van bekende Nederlanders die blij waren dat er eindelijk eens iemand is die de waarheid durft te zeggen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen