Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde nummer 1-hit in de lucht voor Jan Smit

Shownieuws

Jan Smit scoort volgende week mogelijk zijn derde nummer 1-notering in de Nederlandse hitparade. In de 'midweeklijsten' staat de single al op de eerste plaats.

Jan Smit scoort volgende week mogelijk zijn derde nummer 1-notering in de Nederlandse hitparade. Zijn nieuwe single 'Als de morgen is gekomen' staat in de zogenoemde midweeklijsten op de eerste plaats van de Mega Top 100. In 1997 en 2005 bereikten respectievelijk zijn liedjes 'Ik zing dit lied voor jou alleen' en 'Laura' de hoogste positie van de hitlijst. Vrijdag wordt de officiële lijst bekendgemaakt.

Van de nieuwe single zijn volgens de platenmaatschappij van de Volendammer inmiddels twintigduizend exemplaren uitgeleverd aan winkels. Het lied werd geschreven door Jan zelf en zijn vriend Simon Keizer, van het duo Nick en Simon, op muziek van Cees en Thomas Tol. De clip van het nummer is deze zomer opgenomen tijdens een openluchtconcert van Jan in Rhenen.

'Als de morgen is gekomen' is de eerste single van het nieuwe album 'Op weg naar geluk'. Het album verschijnt op 15 september en is met zeventigduizend verkochte exemplaren in de voorverkoop al goed voor platina.

Woensdag geeft de 20-jarige zanger een gratis openluchtconcert in Enschede. Tijdens dat optreden worden alle details bekendgemaakt over de samenwerking tussen Jan Smit en C&A. Eind vorige week werd bekend dat Jan het nieuwe gezicht wordt van het kledinghuis. Zijn kledinglijn JStyle wordt met ingang van volgende maand in het warenhuis verkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen