Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karin Bloemen in zee met nieuw telefoonbedrijf

Shownieuws

Karin Bloemen heeft nieuwe schnabbel. Vanaf volgende maand zet ze een nieuw telefoonbedrijf in de markt door tv-verschijningen.

Karin Bloemen heeft een nieuwe schnabbel. Vanaf volgende maand zet ze een nieuw telefoonbedrijf in de markt. In een tv-spotje van Tommy Telecom is te zien hoe ze het nummer 'People' inzingt, van haar nieuwe album 'Bloemen sings Streisand'. Die cd komt eveneens volgende maand uit. Eerder dit jaar verdiende Bloemen wat bij met de nieuwe reclame van wasmiddelenfabrikant Robijn.

Op het nieuwe dubbelalbum zingt Bloemen begeleid door het Metropole Orkest covers van Barbra Streisand. Op het tweede schijfje zingt ze dezelfde nummers, maar dan in vertalingen van de hand van tekstschrijvers als Koen van Dijk, Ab Westervaarder, Onno Kosters en Friso Wiegersma, die in juni overleed.

Vanaf oktober staat La Bloemen weer in het theater met Cor Bakker. De zangeres beschrijft de anderhalf uur durende show als een optreden zonder toeters en bellen, met hier en daar de noodzakelijke dosis humor.

Vanaf 25 maart is Bloemen te zien in de theaterbewerking van de film 'Steel Magnolias', naast onder anderen Nelly Frijda, Diana Dobbelman en Renee Soutendijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen