Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hulscher komt binnenkort met tekst en uitleg

Shownieuws

Mariska Hulscher geeft binnenkort uitleg over haar scheiding van Ary Schouwenaar. Dat belooft de 42-jarige presentatrice dinsdag op website Sterrenstek.

Mariska Hulscher geeft binnenkort uitleg over haar scheiding van Ary Schouwenaar. Dat heeft de 42-jarige televisiepresentatrice dinsdag beloofd aan website Sterrenstek. Met haar man heeft zij de afspraak gemaakt nog niet met de pers te praten over de aanstaande breuk.

Begin deze maand maakte Hulscher bekend na twee maanden huwelijk een scheiding aan te vragen. Het einde van haar huwelijk maakte zij bekend via een persbericht, dat zij een beperkt aantal contacten toestuurde. Verder deed de televisiepresentatrice er het zwijgen toe. Deze stilte stond in schril contrast met de manier waarop zij voor haar huwelijk contact zocht met de showbizzbladen en -programma's.

Hulscher vindt het zelf ook vervelend niets te kunnen zeggen. "Ik ben me terdege bewust dat het mijn imago niet ten goede komt. Ik weet precies hoe zaken werken."

Inmiddels geeft Hulscher weer trainingen aan bedrijven. Onder de noemer Niet Voor Watjes leert ze ondernemers omgaan met emoties. "Ik heb het druk genoeg en moet de draad in mijn leven weer zien op te pakken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen