Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher maakt musical hot

Shownieuws

Usher zorgt voor een run op kaartjes voor de musical 'Chicago'. Sinds de r&b-zanger de rol van advocaat Billy Flynn speelt, is de verkoop explosief gestegen.

(Novum/AP) - Usher zorgt voor een run op kaartjes voor de Broadway-musical 'Chicago'. Sinds de r&b-zanger de rol van advocaat Billy Flynn speelt, is de kaartverkoop explosief gestegen. In de eerste week dat Usher op de planken stond, steeg de opbrengst van de kaartverkoop met meer dan 187 duizend euro.

Het theaterdebuut van de artiest zorgt niet alleen voor extra inkomsten, ook moet extra beveiliging worden ingezet. Elke avond verzamelt een grote menigte zich bij de artiesteningang van het theater om een handtekening te bemachtigen of met hem op de foto te gaan.

Binnenkort staan de fans daar waarschijnlijk niet meer alleen op Usher te wachten. Volgens geruchten in Amerikaanse media maakt zangeres Ashlee Simpson binnenkort haar debuut in de musical, in de rol van Roxie Hart.

'Chicago' is de langstlopende musical op Broadway. Sinds de opening tien jaar geleden is de rol van Flynn gestalte gegeven door onder anderen Richard Gere en David Hasselhoff.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen