Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both vertelt over hervonden liefde

Shownieuws

Froukje de Both vertelt in De Telegraaf over haar hervonden liefde met acteur Fehd el Ouali. Eerder liep hun relatie stuk door het grote leeftijdsverschil.

Froukje de Both vertelt dinsdag in De Telegraaf over haar hervonden liefde. Sinds kort is ze terug bij haar ex-vriend, acteur Fehd el Ouali. De twee konden volgens de presentatrice en actrice niet langer om hun liefde heen. "Onze verliefdheid is zo sterk, dat we weer bij elkaar terug zijn gekomen."

De relatie tussen de 34-jarige Froukje en de 20-jarige Fehd liep eind vorig jaar stuk door het grote leeftijdsverschil. "We zagen dat toen veel meer als een issue. Ook de druk van de omgeving speelde mee." Het stel heeft de kritiek nu achter zich gelaten. "We durven voor elkaar te kiezen, ook al gaat dat tegen de verwachtingen in."

Toch baart de jonge leeftijd van haar geliefde Froukje nog wel zorgen. "Ik denk ook wel eens: 'Man, ga eerst toch lekker wat van de wereld zien.' Maar hij wil graag bij mij zijn."

Froukje de Both is momenteel te zien als een van de deelnemers van het ijsdansprogramma Dancing on Ice bij RTL 4. Ook presenteert ze iedere vrijdagavond het programma Niels & Froukje op Radio 538. Fehd el Ouali is bekend van zijn rol in de jeugdserie HotNews.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen