Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alicia Keys tekent meerjarig contract met Disney

Shownieuws

Alicia Keys heeft filmcontract getekend met Disney. Eerste project is het opnieuw verfilmen van 'Bell book and candle' uit 1958.

Alicia Keys heeft een meerjarig filmcontract getekend met Disney. Haar eerste project is het opnieuw verfilmen van 'Bell book and candle' uit 1958, waarbij de oorspronkelijke rol van Kim Novak als heks door de 26-jarige zangeres wordt ingevuld. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Keys zoekt opzettelijk rollen die niet voorspelbaar zijn, zegt ze. "Ik heb nooit mezelf willen spelen: niet in de eerste film en zelfs niet in de tweede. Ik wil het onverwachte doen." De films waarin zij is te zien, zijn beiden nog niet gereed. In 'The nanny diaries' speelt Alicia de beste vriendin van een kindermeisje in Manhattan. In 'Smokin' aces' is zij een moordenares.

Keys heeft begin dit jaar samen met haar manager een productiebedrijf opgericht. Met Big Pita, Lil' Pita willen zij originele televisie- en filmprojecten creëren. Het bedrijf krijgt een eigen kantoor op het studioterrein van Walt Disney in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen