Kies je favoriete radiostation

Dossiers

K3 niet altijd even vrolijk

Shownieuws

K3 is in het dagelijks leven niet altijd even vrolijk. De groep speelt net als elke artiest een rol, vertelt Kathleen. "We zijn onszelf, maar dan uitvergroot."

K3 niet altijd even vrolijk

De meiden van K3 zijn in het dagelijks leven niet altijd zo vrolijk als ze doen voorkomen. De groep speelt net als elke artiest een rol, vertelt Kathleen zaterdag aan Novum Nieuws. "We zijn onszelf, maar dan uitvergroot." In hun nieuwste film 'K3 en het ijsprinsesje' spelen de Vlaamse zangeressen een rol die ze op het lijf geschreven is. "We spelen gewoon onszelf, K3."

In de tweede film van de groep wordt na een zoektocht een vloek opgeheven en daarmee door K3 het hart van een ijsprinsesje ontdooid. De koning, in de film gespeeld door Peter Faber, is niet de meest serieuze vorst, vertelt de acteur. "De koning is een blije, dwaze man. Hij speelt 'kiekeboe' vanachter zijn troon." De film moet met een knipoog worden gezien, vertelt Faber.

Actrice Carry Tefsen vond de samenwerking met Belgen erg prettig. "Je wordt daar goed behandeld", verklaart ze. "De haastige sfeer die je vaak in Nederland tegenkomt, heb je niet in België."

Acteur Mimoun Ouled Radi, onder meer bekend van de film Shouf Shouf Habibi, speelt in de sprookjesfilm de rol van Alladin. De acteur geeft toe sprookjes erg leuk te vinden. "Ik houd van fantasie. Ik heb bijna elk sprookje gelezen dat bestaat." Het ijsprinsesje in de film wordt gespeeld door de Vlaamse Laurien Poelemans. Daarvoor speelde ze mee in de musical Pinokkio, die te zien was in België.

K3 bestaat uit de 31-jarige Karen, de 30-jarige Kristel en de 28-jarige Kathleen. Behalve van hun liedjes zijn ze bekend van het televisieprogramma 'De wereld van K3'. De eerste film van de meiden was 'K3 en het magische medaillon' (2004).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen