Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sexy Biel veilt zichzelf voor goed doel

Shownieuws

Dinsdag wordt een lunch met de sexy actrice Jessica Biel aangeboden op een veiling in Colorado. De opbrengst gaat naar de behandeling van een gewond meisje.

(Novum/AP) - Wie eens een vorkje wil prikken met Jessica Biel, kan zijn kans grijpen. Dinsdag wordt een lunch met de sexy actrice aangeboden op een veiling in Colorado, melden diverse media in de Amerikaanse staat. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor de behandeling van een tienermeisje dat in mei een been verloor bij een auto-ongeluk.

De 24-jarige Biel groeide op in Colorado. Momenteel is ze in de staat voor opnamen van de film 'Next'. In oktober werd ze door het Amerikaanse magazine Esquire uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. "Ik hoop dat ik flink kan bijdragen aan de avond door mezelf in te zetten", verklaart de actrice. Ze is niet aanwezig bij de veiling.

In de jaren negentig kreeg Biel bekendheid door haar rol in de televisieserie 7th Heaven, die in Nederland werd uitgezonden door de NCRV. Sindsdien speelde ze onder meer rollen in de films 'Blade: trinity' (2004) en 'The illusionist' (2006).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen