Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiss-zanger Simmons geeft zich bloot op tv

Shownieuws

Gene Simmons zet letterlijk en figuurlijk zijn masker af. Voor een reallifesoap over zijn gezin laat de zanger van rockband Kiss een camera toe in zijn huis.

(Novum/AP) - Gene Simmons zet letterlijk en figuurlijk zijn masker af. Voor de Amerikaanse reallifesoap Gene Simmons Family Jewels laat de zanger van rockband Kiss een cameraploeg toe in zijn huis. De televisiekijkers krijgen daarmee een kijkje in het dagelijks leven van Simmons, zijn partner Shannon Tweed en hun tienerkinderen Nick en Sophie.

Simmons wil dat de show vooral gaat over de opvoeding van de 17-jarige Nick en de 14-jarige Sophie. "Het is hun taak om het goed te doen op school en zich te gedragen", vindt de 56-jarige Kiss-zanger. "Shannon en ik zijn er om ze te beschermen en te zorgen voor geld, structuur en liefde." De 49-jarige Tweed is het geheel met haar partner eens. "De kinderen hebben prioriteit. Ze moeten hun best doen en blijven opletten", zegt ook de actrice en voormalige playmate.

Kiss werd opgericht in 1972. De Amerikaanse rockgroep kenmerkt zich door de maskers die de bandleden tijdens optredens dragen. In Nederland is Kiss vooral bekend van de nummer 1-hit 'I was made for lovin'you' uit 1979. Vorig jaar was de wereldwijde première van de dvd 'Rock the nation', over de gelijknamige wereldtournee van Kiss, in het Hard Rock Café in Amsterdam.

Simmons is niet de eerste rockartiest over wiens leven een reallifesoap wordt gemaakt. Sinds 2002 zendt MTV The Osbournes uit. De show over Ozzy Osbourne en zijn gezin zorgde ervoor dat de 'Prince of darkness' opnieuw het middelpunt van de aandacht werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen