Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wessel van Diepen stopt als dj

Shownieuws

Wessel van Diepen is bezig aan zijn laatste maanden als diskjockey op de radio. In oktober presenteert de 39-jarige deejay zijn laatste programma op Radio 538.

Wessel van Diepen is bezig aan zijn laatste maanden als diskjockey op de radio. In oktober presenteert hij zijn laatste programma op Radio 538. Dat heeft het radiostation zaterdag bekendgemaakt. De 39-jarige Van Diepen wil zich toeleggen op nieuwe muziek- en mediaprojecten.

In 1992 stond Van Diepen samen met Lex Harding aan de basis van Radio 538. Na veertien jaar is de dj toe aan een nieuwe uitdaging, laat hij weten. "Hoe fantastisch het ook is bij Radio 538, er zijn nog dromen die ik wil waarmaken."

Van Diepen presenteert momenteel de programma's Dance Department en de Nederlandse Top 40. Zijn opvolgers bij die shows zijn respectievelijk Dennis Ruyer en Jeroen Nieuwenhuize.

Wessel van Diepen begon zijn professionele radiocarrière in de jaren tachtig bij de Vara. Na een jaar stapte hij over naar Veronica. Grote bekendheid kreeg hij door de presentatie van het televisieprogramma Countdown. Behalve als deejay is Van Diepen actief als producer van dancemuziek. Zo is hij het brein achter de internationale succesact Vengaboys.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen