Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cheryl Tweedy ziet af van intiem huwelijk

Shownieuws

Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy zei vorig jaar een simpele bruiloft te willen. Zaterdag trouwt ze echter tijdens een extravagante ceremonie met Ashley Cole.

Cheryl Tweedy heeft haar ideeën over het perfecte huwelijk enigszins gewijzigd. De Girls Aloud-zangeres, die vorig jaar aangaf een simpele bruiloft te willen, trouwt zaterdag tijdens een extravagante ceremonie. Volgens de Britse krant The Evening Standard kost de plechtigheid een vermogen.

In een interview met The Sun vertelde Tweedy vorig jaar dat zij en haar verloofde, Arsenal-voetballer Ashley Cole, niet te veel poespas wilden. "We willen dat het een intieme bijeenkomst wordt, alleen met de mensen om wie we geven. We zullen dan ook nooit de rechten op de foto's aan een tijdschrift verkopen."

Maar Cheryl heeft haar woord niet gehouden. Zij en Cole betalen de mooiste dag van hun leven volgens The Evening Standard van een deal die ze met het Amerikaanse tijdschrift OK! hebben gesloten. Het tijdschrift heeft bevestigd dat het een miljoen pond heeft betaald voor een exclusieve fotoreportage van het huwelijk.

Volgens een bron heeft Tweedy zich laten ompraten door vriendin en collega-voetbalvrouw Victoria Beckham. Zij en haar man David verkochten in 1999 ook de rechten voor een reportage van hun bruiloft aan OK! Magazine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen