Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson mist diepgang in Hollywood

Shownieuws

Scarlett Johansson baalt van de oppervlakkigheid in Hollywood. De Amerikaanse actrice vindt dat beroemdheden zich om meer moeten bekommeren dan hun uiterlijk.

Scarlett Johansson vindt Hollywood oppervlakkig. Volgens de Amerikaanse actrice bekommeren beroemdheden zich te veel om hun uiterlijk. "Waarom wordt er niet gepraat over de echte dingen in het leven, zoals oorlogen en epidemieën?" vraagt ze zich af in een interview met de Britse krant The Daily Record. "Waarom maken we ons alleen druk om hoe we eruit zien?"

De 21-jarige Johansson denkt dat veel van haar collega's onder druk van de media aan een ideaalbeeld proberen te voldoen. "Een groot deel van de actrices die ik ken, is veel te dun. Volgens mij wordt dat veroorzaakt door de vele media-aandacht." De blonde actrice signaleert dat niet alleen Hollywood veel met uiterlijk bezig is. "Volgens mij zijn alle Amerikanen geobsedeerd door hun gewicht."

Vorige maand werden de borsten van Johansson in een verkiezing van het Amerikaanse weekblad In Touch uitgeroepen tot de mooiste in Hollywood. Regisseur Woody Allen, die met Johansson samenwerkte bij de films 'Match point' (2005) en 'Scoop' (2006), noemde de blondine onlangs 'seksueel overweldigend'. De actrice laat alle lofuitingen over haar uiterlijk over zich heen komen. "Ik denk dat ik het maar als compliment moet beschouwen."

Johansson debuteerde op 10-jarige leeftijd in de film 'North' (1994). Sindsdien speelde ze onder meer in 'The horse whisperer' (1998), 'The man who wasn't there' (2001) en 'Lost in translation' (2003). In 2004 werkte Johansson tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen mee aan de campagne van de Democratische kandidaat John Kerry.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen