Kies je favoriete radiostation

Dossiers

India.Arie heeft positieve levensvisie

Shownieuws

India.Arie heeft haar wrok achter zich gelaten. Op haar nieuwe album zingt de zangeres vanuit haar nieuwe levensfilosofie: alles van de positieve kant bekijken.

(Novum/AP) - India.Arie heeft haar wrok achter zich gelaten. Op haar nieuwe album, 'Testimony, Vol. 1: Life and Relationship', zingt de zangeres vanuit haar nieuwe levensfilosofie: alles van de positieve kant bekijken. Ook van de moeilijke dingen in het leven, zoals een verbroken relatie, kun je volgens India leren. "Als je niet leert van wat je meemaakt, doe je jezelf tekort."

De 30-jarige Amerikaanse verbrak een paar jaar geleden zelf haar relatie, met de man die ze altijd als haar droomprins had gezien. De angst, verwarring en woede hierover uitte ze in de jaren daarna in haar muziek, zegt ze. Voor haar nieuwe album ging ze echter dieper. "Ik wilde mijn bitterheid achter me laten. Daarom heb ik gekozen om diep in die verbroken relatie en relaties in het algemeen te duiken en er mijn lessen uit te trekken. Ik wil leren hoe ik steeds beter kan liefhebben."

De lessen die India leerde lijken over te komen bij het publiek. Haar nieuwe album kwam vorige week binnen op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. De artieste is blij met de nummer 1-positie, maar hoge verkoopcijfers zijn niet haar doel. "Ik wil gewoon mijn waarheid zingen. Ik hoop dat mijn muziek iets kan toevoegen aan de levens van mensen en ik hoop dat de mensen die van me houden trots op me zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen