Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher maakt Broadwaydebuut

Shownieuws

Usher debuteert binnenkort op Broadway. De 27-jarige R&B-zanger neemt de rol van advocaat Billy Flynn over in de langlopende musical 'Chicago'.

(Novum/AP) - Usher debuteert binnenkort op Broadway. De R&B-zanger neemt de rol van advocaat Billy Flynn over in de langlopende musical 'Chicago'. Dat hebben de producenten van de show vrijdag bekendgemaakt.

De 27-jarige Usher zei in een persbericht uit te kijken naar zijn theaterdebuut. "Ik heb altijd veel bewondering gehad voor acteurs op Broadway, vanwege hun uitstraling, toewijding en concentratie. Door in het theater te staan kom je op een andere manier in contact met het publiek dan met het maken van films en muziek." Usher is van augustus tot oktober te zien in de musical.

Usher brak in 1994 door met zijn titelloze debuutalbum. Hij maakte daarna nog drie studioalbums. Met zijn laatste cd 'Confessions' (2004) sleepte hij onder meer twee Grammy Awards en verschillende internationale prijzen in de wacht. Daarnaast acteerde de zanger in meerdere series en films, zoals in The Bold and the Beautiful en in de film 'She's all that'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen