Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangerschap maakt Britney lelijk

Shownieuws

Britney Spears is niet mooi door haar zwangerschap, zegt zij in een interview. Wel krijgt zij kracht van het kind in haar buik. In september is ze uitgerekend.

Britney Spears is 'niet mooi' door haar zwangerschap. Dat zegt de 24-jarige zangeres in een interview met het Amerikaanse maandblad Harper's Bazaar. Het tijdschrift is nog niet verschenen, maar de website van de krant USA Today drukt een voorproefje uit het artikel af.

Britney, die in september is uitgerekend, vindt wel dat zij kracht krijgt van het kind in haar buik. Ook bevalt deze zwangerschap haar een stuk beter dan haar eerste. Toen was zij 'paranoïde' en slecht op de situatie voorbereid.

De zangeres zegt verder dat zij haar carrière niet opgeeft voor het moederschap. Na de geboorte van haar tweede kind brengt zij haar lichaam weer helemaal in vorm om een geweldige indruk te maken op het podium. "Het wordt intens. Ik kan niet wachten." Ook zit zij binnenkort weer in de muziekstudio. De zangeres neemt onder meer samen met haar echtgenoot, de 28-jarige rapper Kevin Federline, nieuwe muziek op. "Ik ben zo trots op Kevin", zegt de artieste. "Sinds ik zwanger werd van Preston, heeft hij zo hard aan zijn album gewerkt. Ik ben een bofferd: hij is een schatje."

Maandag over een week ligt het tijdschrift, waarin de dikbuikige Britney naakt poseert, in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen