Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Portman gaat niet zelf naakt

Shownieuws

Fans van Natalie Portman wacht een teleurstelling. Geruchten over een naaktrol voor de 25-jarige brunette zijn niet waar. Een invalster neemt die taak waar.

Fans van Natalie Portman staat een teleurstelling te wachten. Geruchten over een naaktrol voor de 25-jarige brunette zijn niet waar. In de film 'Goya's ghosts' maakt de ster uit de Star Wars-films gebruik van een zogeheten bodydouble, een invalster die de naaktscènes van beroemdheden voor haar rekening neemt. Dat heeft haar management laten weten aan het Britse persbureau Wenn.

In haar nieuwe film speelt Portman de muze van de Spaanse schilder Francisco Goya, die leefde in de achttiende en negentiende eeuw. In de film wordt ze van goddeloosheid beschuldigd en als straf uitgekleed en gefolterd. De regie is in handen van Milos Forman, die onder de titel 'Amadeus' (1984) het leven van Mozart verfilmde. In november is 'Goya's ghosts' te zien in de Nederlandse bioscopen.

Dat Portman niet meer single lijkt te zijn, is nog een teleurstelling voor haar aanbidders. Vorige week werd de in Israël geboren actrice gezien met haar ex Jake Gyllenhaal. Zij konden het volgens de Britse krant Daily Mirror prima met elkaar vinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen