Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Fonzie' brengt Charlie's Angels weer bij elkaar

Shownieuws

Henry Winkler, bekend als Fonzie uit Happy Days, werkt aan een reünieaflevering van de jaren zeventig-serie Charlie's Angels. Hij deed dat eerder met Dallas.

Henry Winkler, bekend als Fonzie uit de televisieserie Happy Days, werkt aan een reünieaflevering van de jaren zeventig-serie Charlie's Angels. Dat meldt de website van de Amerikaanse krant USA Today. De acteur en producent was de laatste jaren al verantwoordelijk voor reünieafleveringen van oude series als Dynasty, Dallas, Knots Landing en Happy Days.

Winkler organiseert de jubileumafleveringen samen met zijn productiepartner Michael Levitt. De producenten hebben contact opgenomen met de sterren uit Charlie's Angels, dat van 1976 tot 1981 werd uitgezonden. De 59-jarige Farrah Fawcett liet weten dat ze het voorstel in overweging heeft genomen. Ook de 60-jarige Jaclyn Smith is enthousiast, zegt haar woordvoerder. "Jaclyn wil graag aan het project meewerken als de puntjes op de i zijn gezet." De derde 'Angel', Kate Jackson (57), twijfelt volgens haar manager nog.

De 88-jarige John Forsythe heeft al toegezegd de stem van opdrachtgever Charlie weer voor zijn rekening te nemen. David Doyle, die de rol van Bosley speelde, overleed in 1997.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen