Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shannen Doherty wil alleen nog ware liefde

Shownieuws

Shannen Doherty neemt alleen nog genoegen met de Ware Jacob. De 35-jarige actrice was twee keer getrouwd, maar beide huwelijken hielden niet lang stand.

Shannen Doherty neemt alleen nog genoegen met de Ware Jacob. Dat heeft de actrice gezegd in het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra. "Alleen ware liefde is nog goed genoeg. Ik ben nu te oud om dezelfde fouten te maken als vroeger."

De 35-jarige Doherty was twee keer getrouwd. Haar huwelijk met Ashley Hamilton in 1993 duurde niet langer dan een halfjaar. Haar tweede huwelijk in 2002 met Rick Salomon, bekend van de sekstape met Paris Hilton, hield twee keer zo lang stand.

De Amerikaanse maakt het zichzelf alleen niet gemakkelijk om haar grote liefde tegen te komen. "Ik kom eigenlijk bijna nooit mijn huis uit, dus ik heb geen idee hoe ik hem moet vinden", vertelt de actrice, die bekend werd door haar rollen in de tv-series Beverly Hills 90210 en Charmed. "Ik moet denk ik gaan hopen op een hele leuke postbode."

In het interview vertelt Shannen verder dat ze moeite heeft met haar slechte imago. Zowel bij Beverly Hills 90210 als bij Charmed zou ze zijn ontslagen vanwege haar krengerige gedrag. "Ik vind het absurd dat ik nog steeds word afgerekend op dingen die ik jaren geleden heb gedaan", zegt ze. "Dat doet pijn. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik nooit moet huilen om wat er over me wordt geschreven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen