Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spider-Man Toby Maguire wordt vader

Shownieuws

Spider-Man-acteur Tobey Maguire wordt vader. Dat heeft zijn verloofde Jennifer Meyer bekendgemaakt. Eerder dit jaar maakten ze bekend te gaan trouwen.

Spider-Man Toby Maguire wordt vader

Spider-Man-acteur Tobey Maguire wordt vader. Dat heeft zijn verloofde Jennifer Meyer verteld aan de Amerikaanse krant USA Today. Eerder dit jaar maakte het koppel bekend te gaan trouwen. "Ik ben helemaal in de wolken", zegt Meyer. "Ik ga trouwen, krijg een gezin en heb een geweldig bedrijf." De 28-jarige dochter van Universal-filmbaas Ron Meyer ontwerpt sieraden. Sinds 2003 is ze samen met Maguire.

De 30-jarige Tobey begon zijn carrière op televisie, maar stootte al snel door naar het witte doek. Hij was onder meer naast Leonardo DiCaprio te zien in 'This boys life', in Ang Lee's 'The ice storm' en naast Charlize Theron in 'The cider house rules'. In 2002 bereikte hij het sterrendom met de titelrol in 'Spider-Man'. De film was een succes, net als het tweede deel uit 2004. Het derde deel verschijnt naar verwachting volgend jaar in de bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen