Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uma Thurman houdt kritiek op ex voor zich

Shownieuws

Uma Thurman heeft er geen behoefte aan om in het openbaar haar gal te spuwen over haar ex-man Ethan Hawke. "Ik moet de goede vrede bewaren, voor mijn familie."

(Novum/AP) - Uma Thurman heeft er geen behoefte aan om in het openbaar haar gal te spuwen over haar ex-man Ethan Hawke. Dat vertelt de actrice uit 'Kill Bill' in het Amerikaanse tijdschrift Parade. "Ik zal nooit iets negatiefs zeggen over de vader van mijn kinderen", zegt ze. "Ik moet de lieve vrede bewaren, voor mijn familie."

Het filmsterrenpaar ging in 2004 uit elkaar na een huwelijk van zes jaar. In verscheidene media wordt beweerd dat de breuk ontstond doordat Hawke Thurman bedroog met het Canadese model Jen Perzow. Het stel heeft twee kinderen, Maya van 8 en Roan van 4.

De 36-jarige Thurman vormt samen met haar kinderen 'een heel gelukkig trio', vertelt ze. "We zijn erg hecht en hebben veel lol met elkaar." De actrice is gelukkig met haar leven. "Ik heb een geweldige carrière en twee mooie, slimme en grappige kinderen." Toch is het volgens haar wel eens moeilijk om de zorg voor haar kinderen en haar werk met elkaar te combineren. "Ik heb de afgelopen jaren geleerd dat elke werkende moeder een vrouw met superkrachten is."

Thurman laat zich hoe dan ook niet snel uit het veld slaan. "Ik ben er trots op dat ik altijd blijf doorgaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen