Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris wil van arrogant imago af

Shownieuws

Boris Titulaer wil zijn imago veranderen. Na zijn overwinning in Idols in 2004 werd hij in de media als bot en arrogant neergezet, volgens hem niet terecht.

Boris Titulaer wil zijn imago veranderen. Na zijn overwinning in Idols in 2004 werd hij in de media regelmatig als bot en arrogant neergezet, maar dat is volgens hem niet terecht. "Ik heb een bepaalde zelfverzekerdheid, maar iedereen ziet toch dat ik ook onzeker ben?", zegt de 25-jarige zanger deze week in tijdschrift Nieuwe Revu.

Volgens Boris werd zijn verstrooide en dromerige houding ten onrechte voor arrogantie aangezien. "Als ik geconcentreerd met iets bezig ben, zie ik niet wat er om me heen gebeurt. Ook vergeet ik vaak te lachen op tv. Ik heb nooit mediatraining gehad."

Boris zegt geschrokken te zijn van de negatieve aandacht die hij na zijn overwinning kreeg in de pers. "Het woord arrogantie zat vastgekleefd aan mijn imago. Ik kon dat beeld niet accepteren. Ik was in die periode ook heel erg op mijn hoede voor de buitenwereld." Hij trok zich de kritiek aan. "Het heeft me allemaal geraakt. Ik heb zo vaak gewild dat ik met de mensen kon praten die zo over me schreven, zodat ik kon laten zien dat ik niet zo ben."

Vorige week kwam Boris' single 'Within my hands' uit. In september volgt zijn tweede album, 'Holy pleasure'. Deze plaat verschijnt ruim twee jaar na zijn debuutalbum 'Rely on me'. De zanger had naar eigen zeggen rust nodig, na het 'extreme circus' dat op Idols volgde. "Ik kon er niet van genieten. Omdat er echt nergens een moment van rust was en je nooit even tijd had om je terug te trekken." De rust heeft Boris goed gedaan. "Ik begin weer vanaf de basis en geniet nu wel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen