Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valerie Zwikker verlangt naar huwelijk

Shownieuws

Televisiepresentatrice Valerie Zwikker wil trouwen en kinderen. "Ik ben een romaticus", vertelt de 34-jarige brunette. "Ik zie mezelf al in zo'n witte jurk."

Valerie Zwikker wil trouwen en kinderen krijgen. "Ik ben een romanticus", vertelt de 34-jarige televisiepresentatrice woensdag in een interview met Novum Nieuws. "Ik zie mezelf al in zo'n witte jurk."

Sinds een paar maanden heeft Valerie een relatie met de 29-jarige Chiel, die een café in Frankrijk uitbaat. "Een huwelijk is nog niet ter sprake gekomen, maar ik wilde altijd al trouwen", vertelt de brunette. Ook bij eerdere relaties dacht ze de liefde van haar leven te hebben geschaakt. Uiteindelijk bleek de Molukse schone, die relaties achter de rug heeft met BNN-oprichter Bart de Graaff en soapacteur Sander Foppele, zich te hebben vergist. "We geven deze relatie gewoon lekker de tijd", zegt zij over haar leven met Chiel.

Valerie is niet van plan een groot showbizzhuwelijk te organiseren. "Op Molukse bruiloften komen al zo'n vijftienhonderd mensen. Als je dan ook journalisten uitnodigt, ben je de hele tijd bezig met handjes schudden."

Met haar man wil Valerie minstens twee kinderen. "Dat vind ik gezellig. Mijn moeder komt uit een gezin met elf kinderen en ik heb drie broers." Ze weet nog niet of ze stopt met werken als ze moeder wordt. Wel zal ze er hoe dan ook voor de kinderen zijn, waardoor fulltime werk er niet in zit. "Ik moet opschieten", zegt Valerie over haar kinderwens. "Je hebt die vervelende clichéklok." Aan planning doet ze echter niet. "Als het komt, komt het."

Zwikker, die in het verleden belspelletjes presenteerde, is momenteel het gezicht van het reisprogramma De Vakantievrouw op de regionale zender RNN7.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen