Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw gezicht SBS dankt baan aan vriendin

Shownieuws

Evelien de Bruijn dankt haar nieuwe baan als Hart van Nederland-presentatrice niet alleen aan zichzelf. Haar nieuwe collega Marlayne Sahupala droeg haar voor.

Evelien de Bruijn heeft haar nieuwe baan als presentatrice van Hart van Nederland niet alleen aan zichzelf te danken. Haar vriendin en nieuwe collega Marlayne Sahupala heeft haar voorgedragen voor de functie, vertelt ze. "Marlayne en ik kennen elkaar al van mijn vorige baan bij RTV Utrecht waar zij ook een programma presenteert. We kunnen het heel goed met elkaar vinden. Toen SBS een nieuwe presentatrice zocht heeft Marlayne me, zonder dat ik dat wist, opgegeven voor een screentest."

De Bruijn en Sahupala presenteren samen met Gallyon van Vessem de vroege editie van Hart van Nederland. Deze extra editie van het programma in de vooravond gaat dit najaar van start. De 31-jarige De Bruijn heeft heel erg veel zin in haar nieuwe baan. "Het leuke aan de nieuwe vroege editie is dat wij er als presentatrices meer van onszelf in kunnen leggen dan in de reguliere uitzending", vertelt ze. "We zullen bijvoorbeeld ook interviews doen, omdat er bij tijd en wijle ook studiogasten komen."

Over de consequenties die het dagelijks presenteren van het populaire programma voor haar privéleven zal hebben heeft de presentatrice, die een maand geleden is aangenomen, nog niet nagedacht. "Maar als ik naar Marlayne kijk, denk ik dat het wel mee zal vallen. Het is echt niet zo dat iedereen zijn hoofd omdraait als zij langs loopt."

De Bruijn was eerder redactrice bij Big Brother en manager van de band Van Dik Hout. Vanaf 2003 werkte zij bij RTV Utrecht, waar zij onder meer de televisieprogramma's U Vandaag en Aan Tafel presenteerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen