Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum door Gotcha! altijd op haar hoede

Shownieuws

Tatum Dagelet ziet overal complottheorieën sinds ze 'Gotcha!' presenteert. Ze vreest zelf het slachtoffer te worden van grappen met een verborgen camera.

Tatum Dagelet ziet overal complottheorieën sinds ze het programma 'Gotcha!' presenteert. Dat vertelt de presentatrice aan Novum Nieuws. De 31-jarige presentatrice vreest zelf het slachtoffer te worden van de grappen die ze voor het programma met de verborgen camera uithaalt met bekende Nederlanders. "Ik zoek overal wat achter", zegt ze. "Ik krijg pas echt een gevoel van rust als de opnamen voor het programma voorbij zijn."

Collega's bij 'Gotcha!' hebben al eens geprobeerd Tatum erin te luizen, maar het is ze nog niet gelukt. "De poging die ze hebben gedaan, is niet uitgezonden", vertelt Tatum. "Ik trap niet zo snel ergens in. En ik ben natuurlijk extra op mijn hoede."

Behalve 'Gotcha!' presenteert Tatum volgend seizoen het nieuwe datingprogramma 'Weet wat je date!' bij Veronica. Maar televisiewerk is niet het enige waar Tatum voldoening uit haalt. "Ik ben veel bezig met schrijven. Ik zou graag een boek willen schrijven, een kinderboek bijvoorbeeld."

Tatum Dagelet werd bekend door haar rol in de Nederlandse serie 'Fort Alpha', waarin ze te zien was naast Tygo Gernandt en Jennifer de Jong. Samen met Jennifer maakte ze daarna het programma 'Brutale meiden', dat later uitgroeide tot 'Brutale moeders'. Daarnaast interviewt ze bekende Nederlanders voor het weekblad Viva.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen