Kies je favoriete radiostation

Dossiers

LL Cool J komt naar Nederland

Shownieuws

LL Cool J komt na de zomer naar Nederland. Op 7 oktober geeft de hiphopper een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start zaterdag.

De Amerikaanse hiphopper LL Cool J komt na de zomer naar Nederland. Op 7 oktober geeft hij een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt. De kaartverkoop start zaterdag.

Momenteel toert LL Cool J door Amerika om zijn nieuwe album 'Todd Smith' te promoten, dat eerder dit jaar verscheen. Van die cd is het nummer 'Control myself' afkomstig, een duet met Jennifer Lopez.

De afkorting LL Cool J staat voor 'Ladies Love Cool James', maar de 38-jarige artiest heet in werkelijkheid James Todd Smith III. Hij staat bekend door zijn afgetrainde lichaam en de manier waarop hij zijn lippen likt als sekssymbool.

LL Cool J is sinds twintig jaar actief is in de hiphopwereld. Hij vestigde zijn naam in de jaren tachtig met de rapballad 'I need love'. De hiphopper bracht elf albums uit, waarvan 'Mr. Smith' het meeste succesvolle was, met hits als 'Hey lover' en 'Doin it'.

De rapper is niet alleen actief in de muziekwereld, maar houdt er ook een verdienstelijke acteercarrière op na. Hij speelde in films als 'Mindhunters', 'Any given sunday', 'Charlie's angels' en 'Deep blue see'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen