Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hollywood wacht op glimp van Suri

Shownieuws

Het is een lange oefening in geduld voor de media in Hollywood. De drie maanden oude Suri, dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, is nog niet gefotografeerd.

(Novum/AP) - Het is een lange oefening in geduld voor de media in Hollywood. Bijna drie maanden na de geboorte van Suri, de dochter van het sterrenkoppel Tom Cruise en Katie Holmes, hebben buitenstaanders nog steeds geen glimp van de baby opgevangen. Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly heeft na de geboorte van Suri op 18 april een klok op zijn website geplaatst die aftelt tot het moment dat de sterrenbaby in het openbaar is verschenen. Woensdagochtend staat de teller op 85 dagen en meer dan tien uur.

Inmiddels zwelt de geruchtenstroom over het baby'tje aan. Zo wordt in verscheidene media gesuggereerd dat ze helemaal niet bestaat. In een zoektocht naar het bewijs voor haar bestaan legde de website TMZ onlangs de hand op een kopie van de geboorteakte van het meisje. De meest gehoorde verklaring voor de geheimhouding is de Scientology-leer die Cruise en Holmes aanhangen. De kerk acht stilte rond de geboorte van een kind gewenst.

Rust rond het kroost van Cruise is niet ongebruikelijk. De kinderen die door Cruise en zijn ex-vrouw Nicole Kidman werden geadopteerd zijn aanvankelijk weggehouden voor de pers. De twee verschenen voor het eerst in het openbaar toen Connor 1 jaar was en Isabella 3.

Volgens een woordvoerder van Cruise wordt Suri pas aan de wereld getoond als de familie daar klaar voor is. "Als ze de beslissing nemen om haar te laten zien, is dat hun eigen keuze en niet die van het publiek of de media."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen