Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw album Sean Lennon op komst

Shownieuws

Sean Lennon brengt na de zomer een nieuwe cd uit. Het tweede album van de zoon van John Lennon is de opvolger van zijn in 1998 verschenen solodebuut.

(Novum/AP) - Sean Lennon brengt na de zomer een nieuwe cd uit. Het tweede album van de zoon van John Lennon heet 'Friendly fire'. De opvolger van zijn in 1998 verschenen solodebuut 'Into the sun' verschijnt op 26 september.

Voor Lennon is zijn tweede album een wending in zijn carrière. "Na mijn eerste album was ik lange tijd gedesillusioneerd over de muziekindustrie", zegt de 30-jarige zanger. "Ik ben niet gestopt met muziek maken, opnemen en optreden, ik deed al die dingen alleen meer discreet. Mijn nieuwe album is een experiment om te zien hoe het is om mijn muziek weer openbaar te maken."

Voor elk nummer op 'Friendly fire' maakte Lennon een korte film, geregisseerd door Michele Civetta. Daarin zijn onder anderen de actrices Lindsay Lohan, Bijou Philips en Carrie Fisher te zien. Lennon speelt zelf ook verschillende rollen in de films. Het is niet bekend waaneer ze in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen