Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteurs leven filmtitel ''n Beetje verliefd' na

Shownieuws

De acteurs van ''n Beetje verliefd' doen de titel van de film allemaal eer aan. Plien van Bennekom is verliefd en zwanger. Sadik Eksi gaat zelfs trouwen.

Acteurs leven filmtitel ''n Beetje verliefd' na

De acteurs van ''n Beetje verliefd' doen de titel van de film allemaal eer aan. Stuk voor stuk zijn ze ervaringsdeskundigen als het op verliefdheid aankomt. Zo is Plien van Bennekom niet alleen 'hartstikke verliefd', ze is zelfs zwanger. Sabri Saad El-Hamus vond een maand geleden de liefde en dat gevoel houdt nog steeds stand.

De komische film, die met kerst in de bioscoop te zien is, draait om grootvader Thijs en kleinzoon Omar die alle twee verliefd worden. Regisseur Martin Koolhoven, die eerder de film 'Het schnitzelparadijs' regisseerde, noemt de film een echte 'feelgood-movie'.

Ook Fatma Genç, op dit moment zonder vlinders in haar buik, is de liefde niet vreemd. Ze verwijst naar de titel van de film. "Ik ben wel eens 'n beetje verliefd geweest." In de film is zij te zien als Meral, het meisje aan wie Omar zijn hart verliest. Sadik Eksi, die in de film de broer speelt van Meral, zegt zelfs heel erg verliefd te zijn. "Zo verliefd dat ik ga trouwen. Het gaat goed en ik ben gelukkig."

Plien speelt in de film de rol van Vonne, de dochter van opa Thijs en de moeder van Omar. Sabri is te zien als de vader van Omar en de man van Vonne. Rapper Yes-R speelt de kleinzoon en de rol van grootvader wordt gespeeld door Ad van Kempen, bekend van zijn rol in de televisieserie Van Speijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen