Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance wil niet worden vergeleken

Shownieuws

Nance wil voorkomen dat ze wordt vergeleken met andere presentatrices. Ze keek zelfs niet meer naar Linda de Mol uit angst dat ze dingen zou overnemen.

Nance wil voorkomen dat ze wordt vergeleken met andere televisiepresentatrices. Bij de Tros werd ze gezien als de nieuwe Linda de Mol, vertelt de Lingo-presentatrice in het tijdschrift Margriet. "Toen die vergelijking werd getrokken, keek ik bewust niet meer naar haar shows. Ik was te bang dat ik daadwerkelijk dingen van haar zou overnemen."

Linda de Mol is niet de enige televisiepersoonlijkheid met wie Nance is vergeleken. Nu Wendy van Dijk weg is bij SBS6 wordt Nance tot haar ergernis wel de nieuwe Wendy van de zender genoemd. "Wanneer gaan mensen mij nou eens zien als Nance?", vraagt ze zich ongeduldig af. "Ik werk er heel hard voor om mezelf te zijn."

De 33-jarige Nance is ook bang dat ze nooit meer loskomt van haar imago van spelletjesmeisje. "Na het draaien van een serieus programma vertrouwen mensen me vaak nog even toe dat ze altijd naar Lingo keken."

De blondine heeft het gevoel nog niet altijd voor vol wordt aangezien bij het presenteren van serieuzere shows als het feelgoodprogramma Retourtje Geluk. "Ik denk dat mensen eerst moeten wennen aan mijn andere rol. Dan vinden ze het raar als ik opeens over gevoelens praat."

Momenteel is Nance samen met Gerard Joling op televisie te zien in het SBS-programma 'Sterren dansen op het ijs'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen