Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake: 'Amerika strenger voor vrouwen'

Shownieuws

Justin Timberlake spreekt zich voor het eerst uit over het Super Bowl-optreden. In 2004 kwam hij negatief in het nieuws toen hij Janet's borst ontblootte.

De Amerikaanse zanger Justin Timberlake noemt de reacties in de media op het bekende Super Bowl-incident met Janet Jackson, twee jaar geleden, overtrokken. Timberlake reageerde in het programma MTV News voor het eerst op de 'Nipplegate-affaire' en neemt het vooral voor zijn collega-zangeres op. "Ik kreeg ongeveer tien procent van de schuld op me. Dat zegt iets over onze maatschappij. Ik denk dat Amerika strenger is tegenover vrouwen en ik denk dat Amerika oneerlijk streng is ten opzichte van etnische mensen."

In 2004 kwam Timberlake negatief in het nieuws toen hij tijdens een optreden in de pauze van de Super Bowl één van Janet's borsten ontblootte. Het incident leidde tot veel kritiek. De zanger vindt achteraf dat hij minder afstand had moeten nemen van het incident en Janet meer had moeten steunen.

Timberlake, bekend geworden door de boyband 'N Sync, heeft een succesvolle solocarrière opgebouwd. Zijn eerste solo-album 'Justified' was een groot verkoopsucces. Zijn nieuwe album 'FutureSex/LoveSounds' komt uit op 12 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen